View Single Post
Vechi 12.06.2009, 23:17:21
bogdan268 bogdan268 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 12.06.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Bogdan268, semeni mult cu un user care a fost banat. Presupunand ca esti sincer interesat de Ortodoxie, deschide-ti inima pentru a-L primi pe Hristos, citeste carti scrise de sfinti si apoi vino cu intrebari din care sa reiasa interesul pentru Ortodoxie. Caci mi se pare ca esti cam ironic.
În primul rând trebuie să/mi mărturisesc stupefacția.
Este cea mai mare lovitură pe care “am primit/o” de ani de zile de când mă preocupă aceste lucruri și de când citesc pe marginea acestui subiect.
Nu/mi vine să cred ce citesc, sunt uluit.
Vă rog să mă credeți că nu sunt deloc ironic când vine vorba despre aceste chestiuni. Le tratez cu cea mai mare seriozitate.
“Semăn cu un user care a fost bannat” ?!
Dacă acesta este criteriul după care siteul acesta își banează userii, atunci îmi ridic pălăria în fața voastră cu tristețe și mâhnire și vă spun la revedere.
Am intrat pe acest site pentru a căuta să înțeleg doctrina și anumite puncte din religia în care m/am născut și interlocutorii mei îmi aruncă ofense ?!
Scuzați/mă dacă nu sunt practicant înverșunat și nu sunt identic până la contopire cu voi în credința pe care o împărtășesc, dar asta denotă doar rea-voință, orgoliu și îndrăznesc să spun absurditate din partea dumneavoastră.
Dacă încerc să cunosc ceva fără să/mi propun aprioric să ACCEPT NECONDITIONAT, înseamnă că trebuie să mă alungați, bannați ?

Citat:
În prealabil postat de ClaudiuT Vezi mesajul
Daca ai venit aici sa cauti ceva, cauta cu smerenie si astfel vei gasii, altfel vom injosii Cuvantul lui Dumnezeu, cea ce deja incepe sa se intample.
Dacă eu vreau să cunosc mai multe lucruri despre Dumnezeu și am intrat aici pentru a face asta înseamnă că “înjosesc cuvântul lui Dumnezeu” ?!
Încă nu/mi revin după ce am citit răspunsurile voastre.

Domnule, dar ce fel de site este acesta ? Are un anumit profil și asta presupune că cine vrea să afle mai multe despre “conținutul” său intră și pune întrebări.
Am întâlnit mulți oameni cultivați care erau triști din pricina așa/zișilor credincioși ortodocși. Spuneau că nu poți să discuți cu ei. Nu să polemizezi, asta nu, doar să discuți și nu poți. Eu, prin firea mea toleranță, le luam apărarea întotdeauna, replicând că nu/i adevărat. Ortodocșii sunt oameni cu care poți să discuți despre Dumnezeu și altele, fără să te jignească dacă nu ești și tu la rându/ți practicant fervent, dacă nu consideri din start credința ortodoxă unica potecă spre Dumnezeu.
Văd că au avut (o oarecare) dreptate.
Dar eu sunt convins în continuare că se poate discuta cu dumneavoastră.
Iar dacă se va dovedi până la urmă că nu acceptați dialogul, înseamnă că rămân și eu cu aceeași impresie tristă că m/am născut într/un neam de fanatici și intoleranți care reclamă că asta este voia lui Dumnezeu.
Reply With Quote