Sunt similare.Ocultismul cuprinde metafizica, spiritism, blesteme, vindecari, alterarea realitatii in conformitate cu vointa vrajitorului...indiferent daca sursa este considerata mintea cu resursele ei ascunse, fapturi (zei, ingeri, demoni, Dumnezeu) care se afla in spatiul subtil al Astralului si pot fi evocati prin cunoasterea de simboluri si conexiuni simbolice aferente, sau deschiderea chakrelor si canalizarea energiei ascunse a lui Kundalini.O puternica atractie provine din ele, dar fatala.Multi oameni nu se multumesc cu a lasa pe seama lui Dumnezeu totul, sa zica "faca-se voia Ta" si sa se ignore pe sine.Ei vor sa modeleze lumea, sa obtine fericirea si pacea, dar prin Propriile Lor forte, si aici se afla atractia fantastica a acestor discipline.De aceea intreb pe cei care au facut asa ceva, ca experientele lor sa ne serveasca drept pilda si satisfacere a curiozitatii, curiozitate care stiu ca e necurata, dar totusi exercita o atractie foarte foarte mare.Sebastiana stiu, ca a facut ceva ce numeste "spiritism" desi nu a fost constient si am unele dubii.De ce i-ar spune cel rau ce este?
|