"Nu stiu daca interesul celui care propune o tema spre discutie sau pune o intrebare este sa-i bage in ceata sau sa-i umileasca pe partenerii de discutie."
Nici nu urmaresc acest lucru. De fapt aveam o speranta naiva ca ar stimula imaginatia unora.
"Eu pun intrebari sau propun teme spre discutie numai cand stiu ce astept de la cel/cei cu care discut. Aici tu spui singur ca nici nu stii ce raspuns vrei, de fapt la ce te astepti?"
Eu nu voiam nici un raspuns, ci doream sa aflu opinii. Raspunsul meu, opinia mea o pot formula singur.
"Ce-ai vrea sa-ti spun eu daca tu nu stii ce vrei? Eu nu obisnuiesc copy-paste si acolo unde nu stiu, ocolesc si astept ceva de la ceilalti."
Unu la mana am avut scopuri foarte bine definite. Doi la mana nu e nici un copy-paste...tema e veche recunosc, dar formularea imi apartine...este unul din primele exercitii la care mi-am supus imaginatia si gandirea si mi-a fost extrem de util.
"Este un subiect care se adreseaza strict persoanelor de specialitate/profesionistilor si cred ca doar o echipa foarte bine pregatita ar putea da niste raspunsuri relative/evazive, in conditiile actuale nu certe... "
Nu neaparat...nu cunosc decat o mana de oameni din domeniu, deci nu pot generaliza, dar nu ai nevoie de o pregatire indelungata, ci mai degraba de gandire, imaginatie si o logica sanatoasa.
"Trebuie sa tii cont de faptul ca suntem niste amatori de discutii, oameni de diferite profesii, mentalitati si obiceiuri diferite"
Ai fi surprinsa in ce varietate de medii am gasit indivizi deosebiti.
|