View Single Post
Vechi 13.06.2009, 23:38:48
bogdan268 bogdan268 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 12.06.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
... dar preferi căi ocolite și discuții de dragul discuțiilor. Bazaconii și glume ? Posibil, dar ai lipsă de voință în informare.
Dacă aș fi preferat căi ocolite și discuții de dragul discuțiile (după cum cu surprindere constat că m/ai “citit”) atunci nu mi/aș fi formulat nedumeririle punctual și nu aș fi rugat insistent să mi se ofere cele mai laconice și pertinente răspunsuri, fără multe note de subsol.
Eu doar am pus o întrebare prin care se putea răspunse prin da sau nu, însă răspunsurile pe care le/am primit au fost atât de elaboate, alambicate și voit imprimate cu o urmă de mister, încât doar daca mă aplecam cu ardoare hermeneutică și voință de exegeză le/aș fi înțeles pe deplin. Dar eu am nevoie de cele mai simple și scurte răspunsuri.
Crezi că/mi face o neasemuită plăcere să bat atâta tastatura pentru a obține abia 2 din lista mea de întrebări ?!

Să facem un experiment, să îmi răspundeți scurt cu Da sau Nu sau printr/o frază, în funcție de caz, și o să vedeți cum în 2 zile nu mai vedeți literă scrisă de mine aici (pentru că voi obține toate răspunsurile referitoare la doctrina ortodoxă, ceea ce este și obiectivul intervenției mele).
Reply With Quote