Dar de ce anume iubirea parintilor, chiar cea trupeasca, i-ar face rau unui copil nenascut, asta nu inteleg eu? Un copil daca simlte o iubire sincera si respectuasa nu are de ce sa sufere negativ. Mi se pare chiar dimpotriva.
Daca credeti ca e vorba de hormoni: daca exista dorinte care nu sunt implinite oate exista aceeasi revarsare de hormoni, decat cea din timpoul actului sexual...
Bineinteles ca asa cum zice ory se poate intampla sa simtim ca nu putem sa ne mai dedicam acestor lucruri in acea perioada, multe femei simt asta, si unii barbati, dar sa faci din asta o obligatie (NB dupa p. Boca trebuiesa te infranezi noua luni in timopul sarcinii si DOI ANI dupa nastere), cu argumente pseudostiintifice, este dupa parerea mea fals. Zice chiar 'se opreste cu asprime'. Asprimea in acest domeniu NU isi are locul,e ste la latitudinea sotilor nu a unui preot care priveste cuplul din afara sa hotarasca aceste lucruri.