View Single Post
Vechi 15.06.2009, 09:14:24
ionela77
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de SoareD Vezi mesajul
Duhovnicul incearca sa il curete pe om si sa il indrume pe drumul cel bun, cu masura. Dar in casatorie familia trebuie sa fie ca o echipa, iar daca unul este ambitios si dispus sa faca sacrificii fara a tine cont de echipa sau de partener, atunci totul e in zadar.
Un exemplu personal (nu zic acum ca e bine.... a nu se intelege ca dau sfaturi...): in postul Pastelui, pe care nu am reusit sa il tinem din punctul asta de vedere, tot s-a intamplat de vreo 3 ori, eu l-as fi tinut dar partenerul meu de "echipa" nu a rezistat, asa ca nu am mai considerat ca e pacat. Am marturisit duhovnicului care mi-a facut o dezlegare si cam asta a fost. Dar la voi ce sa zic... e greu. Femeile rezista mai usor, mai greu e pentru barbati. Bine ar fi sa ii poti respecta dorinta si sa te rogi sa iasa un copil bun, dar daca nu se poate... cine te poate condamna? Eu nu as fi postat problema asta pe forum, mi se pare prea intima pentru a fi supusa unei discutii publice dar acum ca tot ti-ai asumat riscurile, incearca sa discerni intre tot ce s-a spus aici si sa iei partea buna a lucrurilor. Duhovnicul mi-a spus ca Dumnezeu a lasat toate lucrurile spre bucuria omului, totul este bun doar exagerarea este rea, mancarea este buna nu si imbuibarea pantecelui, bautura e buna, betia nu, impreunarea dintre barbat si femeie e buna dar nu curvia, preacurvia, perversiunile.
Sa va lumineze Dumnezeu sa fie pace si armonie in caminul vostru ca asta e radacina bucuriilor. Doamne ajuta!
Reply With Quote