View Single Post
Vechi 15.06.2009, 11:34:49
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
În general cred, toată Europa și-a deschis granițele, iar fenomenul migrației, este o realitate.
Da! Este o problema sociala si culturala venirea in masa a unor oameni de alta religie si cultura, dar pe de alta parte nu o puteml rezolva prin rasism sau prin inchiderea granitelor. Este un fenomen deja prezent caruia trebuie sa-i facem fata cum putem, nu sa ne plangem de el, dupa parerea mea.
Cum scrie Cosmin, daca ei au multi copii iar noi nu, este problema noastra, nu a lor.
Daca noi neamurile 'crestine' o ne stingem si nu ne luam in serios credinta, iar ei si-o iau, este din nou problema noastra, nu a lor.
Deci, sa ne-o luam in serios noi, sa incercam sa rezolvam problemele noastre, nu sa dam vina pe altii.

PS De altfel este culmea sa ne suparam noi, cei care am fost primliti ca emigranti in occident, pe alti emigranti. Chiar daca noi suntem crestini, tot emiganti am fost cand am venit! Vad asta la elevii mei ortodocsi, si la atmosfera din scolile unde sunt mai multi straini, cata ura si dispret exista intre diversele natiuni venite aici! Si cat dispret fata de belgienii care i-au primit!