Citat:
Sunt casatorit, imi iubesc sotia si am si un copil de aproape 2 ani. Imi doresc ca sotia mea sa fie fericita, acum este din nou insarcinata si vrea sa nu facem dragoste 1an. . De cateva ori a plans dupa ce a facut dragoste cu mine, am avut sufletul tulburat, deoare s-a simtit bine,a avut orgasm, dar a spus ca a facut-o pentru mine. Nu stiu cum pot rezista 1 an, gandul imi sta mai mereu la acest lucru
|
draga SoareD,
Spui ca iti iubesti sotia,iti doresti ca ea sa fie fericita...dar te gindesti mai mult la tine,ca nu stii daca poti sa rezisti 1 an sau nu....pai iubirea pe toate le rabda,nu cauta la ale sale....etc vezi Corinteni.
Ce iubire mai poate fi,chiar si trupeasca, cind sotia ajunge sa plinga ( banuiesc de ce ) iar tu ai sufletul tulburat...
Bine ar fi fost sa ii respecti dorinta,bine pentru sotia ta,copilul vostru, dar si pentru tine,dar daca nu se poate,ca nu rezisti,macar respecta sfatul duhovnicului,ar fi raul cel mai mic...oricum sotia vad ca se sacrufica pentru tine,iti intelege neputinta,deci nu este chiar 1 an cinstit...
Are dreptate parintele Arsenie Boca,si nu este din carti.
Mi-a placut ce a scris ionela77 cu partenerul de echipa...dar si cu restul mesajului.
PS.draga Fani,cred ca ce spune Sfintul Ioan Gura de Aur nu se refera la femeile insarcinate sau poate in alte situatii mai speciale...