View Single Post
Vechi 15.06.2009, 12:09:33
luchian
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de ionela77 Vezi mesajul
Un exemplu personal (nu zic acum ca e bine.... a nu se intelege ca dau sfaturi...): in postul Pastelui, pe care nu am reusit sa il tinem din punctul asta de vedere, tot s-a intamplat de vreo 3 ori, eu l-as fi tinut dar partenerul meu de "echipa" nu a rezistat, asa ca nu am mai considerat ca e pacat. Am marturisit duhovnicului care mi-a facut o dezlegare si cam asta a fost. Dar la voi ce sa zic... e greu. Femeile rezista mai usor, mai greu e pentru barbati. Bine ar fi sa ii poti respecta dorinta si sa te rogi sa iasa un copil bun, dar daca nu se poate... cine te poate condamna? Eu nu as fi postat problema asta pe forum, mi se pare prea intima pentru a fi supusa unei discutii publice dar acum ca tot ti-ai asumat riscurile, incearca sa discerni intre tot ce s-a spus aici si sa iei partea buna a lucrurilor. Duhovnicul mi-a spus ca Dumnezeu a lasat toate lucrurile spre bucuria omului, totul este bun doar exagerarea este rea, mancarea este buna nu si imbuibarea pantecelui, bautura e buna, betia nu, impreunarea dintre barbat si femeie e buna dar nu curvia, preacurvia, perversiunile.
Sa va lumineze Dumnezeu sa fie pace si armonie in caminul vostru ca asta e radacina bucuriilor. Doamne ajuta!
Si eu consider ca acesta nu e un subiect de discutie pe forum. Nu din cauza unor prejudecati, ci doar ca e un subiect ce se trateaza in mod personal, deci nu exista un raspuns universal valabil. Se poate intampla ca anumite persoane care inca nu au intrat in taina casatoriei sa inteleaga gresit acest subiect sau sa li se para prea complicat.

Toate trebuiesc facute cu pasi marunti si siguri, iar tot timpul sa ne gandim ca trebuie sa ne mantuim impreuna.

De mine a avut Dumnezeu mila si mi-a dat o sotie asa cum imi trebuia mie. De la ea am invatat ca de acum suntem "unu" si ca trebuie sa ne mantuim ca unu.

si off topic: aseara a venit un cumnat in vizita si stateam la o bere si dicutam despre religie, atitidine, diverse. Cand am terminat discutia ne-am indreptat spre dormitoare si mi-am gasit sotia la rugaciune. Ei, cam asta e...
Reply With Quote