View Single Post
Vechi 15.06.2009, 12:44:42
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit < Filipeni 1, 13-20 >

"În așa fel că lanțurile mele, pentru Hristos, au ajuns cunoscute în tot pretoriul și tuturor celorlalți ; și cei mai mulți dintre frații întru Domnul, îmbărbătați prin lanțurile mele, au mai multă îndrăzneală să propovăduiască fără teamă cuvântul lui Dumnezeu. Unii , e drept , vestesc pe Hristos din pizmă și din duh de ceartă, alții însă din bunăvoință. Unii o fac din iubire , știind că stau aici pentru apărarea Evangheliei ; ceilalți însă - din zavistie - vestesc pe Hristos, nu cu gânduri curate, ci socotind să-mi sporească necazul în lanțurile mele. Da ce este ? Nimic altceva decât că, în tot chipul , fie din fățărie , fie în adevăr , Hristos se propovăduiește și întru aceasta mă bucur și mereu mă voi bucura . Căci știu că aceasta îmi va fi mie spre mântuire, prin rugăciunile voastre și cu ajutorul Duhului lui Iisus Hristos, după așteptarea și nădejdea mea că întru nimic nu voi fi rușinat, ci , întru toată îndrăzneala, precum totdeauna, așa și acum, Hristos va fi preaslăvit în trupul meu, fie în viață, fie prin moarte".
Bucuria Sfântului Pavel este slujirea Mântuitorului și nădejdea Mântuirii. În fond baza credinței noastre Ortodoxe : slujirea lui Hristos și nădejdea Mântuirii noastre. Așa să ne ajute Dumnezeu și un Post Binecuvântat ! +