View Single Post
Vechi 15.06.2009, 13:35:24
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit Iată în sfârșit și un mesaj optimist !

Citat:
În prealabil postat de luchian Vezi mesajul
Dupa marea ciuma rosie, dupa marea teapa a clasei politice si dupa disparitia mirajului din occident, romanul autentic a inceput sa caute adevaratele valori si sa reia constructia la Romania lui, ce s-a oprit la aparitia comunismului.

Ma uit in jurul meu si vad bisericile pline de tineret, vad cate 10 copii la impartasit. Vad batrani care se dezmortesc si tineri ce se intaresc. Aud oameni care nu se declara credinciosi cu principii de mucenic. E minunat!

Cred ca e rasplata lui Dumnezeu pentru ca nu ne-am pierdut credinta si de la cei putini ramasi se imprastie mireasma unui bun inceput.

Sub ochii nostri se renaste Romania autentica, una nascuta de Sfantul Apostol Andrei si ocrotita de Maica Domnului. Romania ce va sta din nou in calea lumii acestia, va fi mosneagul de care se va impiedica din nou Baiazid.

Cine are ochi sa vada, cine are urechi sa auda si cine are inima sa traiasca.

Doamne ajuta!
Mă bucur frate Luchian să-ți citesc mesajul , un mesaj optimist precum al Sf. Apostol Pavel :"Mă bucur și mereu mă voi bucura", de care am adus aminte într un nou topic la "Pocăință". Bucuria Sfântului Pavel, arătam în acel topic, este slujirea Mântuitorului și nădejdea mântuirii. Aceasta trebuie să fie și bucuria noastră, credința noastră Ortodoxă : Slujirea lui Hristos și nădejdea mântuirii noastre.
Post binecuvântat !+