Pai,cum adica?........adica n-a existat tot ceea ce s-a-ntamplat de veacuri,adica noi am rastalmacit atata istorie,doar de dragul efortului,adica al aceluia care s-a sinchisit sa-l savarseasca,ca pe lume exista si-atatea specimene care nu fac efort nici macar sa deschida televizorul,si daca o carte nu le pica pe maini,un cuvant intelept il ignora,macar televizorul sa-i mai indoape cu...cu ce?,cu informatii sau cu oftica,caci te si oftici cand auzi numai de milioane de euro,intr-o tara in care pensia unei amarate de batrana poate sa ajunga si la zece mii de lei vechi,ca de!,nu s-au reactualizat calculele si nu-i pasa nimanui ca biata femeie moare cu zile,de foame,bine-nteles.Pai cum sa le pese,cand ei au pantecele full.
Nu stiu daca existam,sau doar suntem o iluzie a tot ceea ce planeaza in univers,caci,banuiesc ca macar el sa existe de-adevaratelea...sau si el este o materie,tot in stadiul de perceptie?!Si-atunci perceptia aceasta unde exista?,caci o avea si ea culcusul ei undeva in existenta.Ce talmes,balmes cu zacusca asta de existenta si inexistenta,cred ca s-a vrut mai degraba un subiect interesant decat o aprofundare,in prealabil a realitatii,un subiect cu care oamenii de stiinta sa se joace de-a ;uite viata,nu e viata!...si tot sper sa mai apara,cate-o fraza de ocara,caci pana la urma,sa ne autoproclamam inexistenti ne decadem propriile principii,si pana la urma si spiritualitatea.
|