View Single Post
Vechi 15.06.2009, 16:06:55
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Cristi, mie nu mi se pare ca greseste Sophia. Incearca si ea sa se lamureasca si sa-si mai aline oful. Este uneori greu in strainatate daca nu ai o parohie care sa te multummeasca si nu ai de ales. Eu o inteleg desi eu am de ales si l-a ajutat Dumnezeu sa fiu si in parohii bune.
Unele lucruri se pot spune mai degraba pe privat daca nu vrem sa le imprastiem public, sa nu smintim pe unii.
Mi se pare ca Sophia a spus chiar foarte multe public, nu ca s-a ascunde, eu una din ce a spus am si ghicit in ce oras este (dar nu spun ;-)).

Cred ca este bine sa vorbim si sa mai criticam cand e cazul daca o facem din dragoste pentru biserica, nu din dorinta de barfa. Fiecare sa se cerceteze daca vrea sa imbunatateasca lucrurile din interior sau vrea doar sa acuze.
Eu nu sunt de acord de ex. cu felul acelui articol publicat de Anca de a critica. Nu asa ar trebui sa facem asta. Dar putem vorbi daca vreti de problemele legate de parohiile din strainatate, de ce nu? Biserica este a noastra odiunde ar fi si daca o iubim, vrem sa se indrepte unde este strambatate.