Citat:
În prealabil postat de SoareD
De cele mai multe ori un parinte nu este capabil sa explice copilului despre problemele intime, la fel se intampla si cand suntem adulti ne rusinam sa vorbim pentru ca asa am invatat. Nu ati inteles mesajul meu. Imi iubesc sotia si nu am fost cu ea de cand este insarcinata si nu o sa fiu pana dupa si apoi pana cand o sa vrea ea. Singurul sfat de luat in seama este cel al duhovnicului, dar in situatia mea este mai important sa am grija de sotie. Ce ma macina este ca imi trec prin minte ispite si ma pot concentra la ce am de facut. Poate sunt femei care inteleg ceva, nu ca am fi toti la fel, dar daca as fi fost mai slab as fi cedat. Incercati sa fiti o echipa. Doamne-ajuta.
|
mare deptate ai,an ceea ce spui.traim an plina era a modernismului,dar santem plini de ignoranta.poate sant dura an ceea ce spun,dar sa-mi arate si mie cineva ,din Biblie sau din
Cuvantarea Domnului,ca e pacat sa-ti iubesti femeia,sau barbatul.
pot antelege sa te abtii an zile de Marepost.sa postesti din toate punctele de vedere,dar sa nu faci dragoste cu femeia de langa tine ,,un an,?mi se pare o aberatie.
Domnul ne-a unit la bine si la greu,sa fim unul.
acum sa-ti mai spun si alceva,eu cu sotul meu avem 30 de ani de casnicie,si de cate ori ''scapam de nepoti''ne iubim.
acum ziceti-mi,ce e asta ,iubire si armonie care o am an familie,sau pacat.
Domnul sa fie cu voi.
apropo,sant ortodoxa si credincioasa
eu cred ca am anteles mesajul tau