View Single Post
Vechi 19.01.2007, 11:31:42
consuela consuela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.02.2006
Implicit

eu am iesti din corp si am bantuit in mod frecvent de cand eram mica. O data m-am intors din vis si am intrat prin geam apoi m-am vazut pe mine (corpul fizic) fata-n fata. In camera era bezna iar eu vedeam tot pe intuneric ca pe inserat. M-a atras corpul incet (gradat) si cand m-am apropiat de corp mi-am auzit inima batand de la distanat ade cativa cm de corp, apoi am intrat si nu am mai vazut nimic (era bezna in camera) si am inercat sa ma misc, eram f amortita. Tot ce am vazut din afara corpului era real: eram invelita cu un capod verde, usa inchisa si se facuse intuneric. Eu cand m-am culcat era inca lumina in camera, nu ma invelisem cu nimic si usa era deschisa.
Alta data m-am vazut in pozitia in care m-am culcat era lumina in camera am vazut usa inchisa, am zburat intr-o fract de scunda la use si am incercat de 3 ori sa apuc clanta si mana mi-a trecut prin clanta de fiecare data . Atunci m-am gandit la mine (ceva de genul ce se intampla cu mine) si m-am simtit aspirata de corp mergend in viteza cu spatele fara sa vad ce e in spate vedeam numai inainte unde ma uitam. Apoi nu am mai vazut nimic si m-am simtit in pozitia in care ma culcasem, am inceput sa simt mainile picioarele tot era iar intuneric aveam ochii inchisi si m-am dezmortit cam greu. Iarasi cand ma culcasem era usa deschisa si cand m-am trezit am gasit-o inchisa exact ca in vis adica era real tot ce vazusem din afara corpului.
A mai fost un caz cand eram in stare de veghe si l-am bantuit pe bunica-miu prin toata casa mergand in urma lui iar cand m-am oprit in fata lui a trecut prin mine.
Au fost mai multe.
Nu am facut niciodata exercitii yoga sau alte nebunii ca mi-e frica. Si mi s-a mai intamplat frecvant sa ma duc in vis in locuri cunoscute sa vad ce e acolo exact in momentul ala in care visez si cam ma gandesc la mine apar in camera si vad corpul fizic, care ma trage inapoi. Apoi verific daca e real ce a vazut. Mereu a fost real.
Reply With Quote