View Single Post
Vechi 15.06.2009, 21:14:52
razvan_m
Guest

Implicit

N-am inteles prea bine ceea ce vrei sa afirmi, Fani!

E posibil ca prin iconomie sa poti merge in "biserica" unui eretic, "biserica" care nu este Biserica Adevarata a lui Hristos, ci orice altceva, si sa te rogi impreuna cu acela acolo?

Scuza-ma, dar acesta este abuz de iconomie, este de-a dreptul indemn in practicarea ereziei, inseamna sa-l incurajezi pe acel eretic in a crede ca si "biserica" lui este pe picior de egalitate in ce priveste dreapta credinta cu Biserica Ortodoxa, ceea ce este FALS, FALS si din nou FALS.

Oare de ce ar trebui sa iesim mereu intru intampinarea ereticilor? Gata, oare ne-am curatit sufletele noastre de toate pacatelesi acum nu avem altceva mai bun de facut decat sa ne umilim la picioarele ereticilor, convingandu-i prin aceasta ca de vreme ce ne umilim si EI POSEDA DREAPTA CREDINTA, BA MAI MULT, NOI NU AM POSEDA-O IN DEPLINATATEA EI. Iti asumi, Fani, alaturi de alti pro-ecumenisti acest risc, de a-i convinge pe eterodocsi ca si ei detin dreapta credinta si ca de fapt Adevarul de credinta se releva in toate bisericile, diferind doar proportia in care se releva? Daca lucrezi in acest mod, sincer inseamna ca duci la indeplinire ceva ce este absolut pe placul lui Lucifer si cetei lui de diavoli, nu pe cel al lui Dumnezeu!
Reply With Quote