raspuns la toate mesajele
Sunt de acord cu voi dar nu in totalitate,dar explicati-mi voi cum a putut un om sa traiasca cu o fata de 16 ani,cand el avea 2 copii si era insurat,cum poti sa traiesti cu un om cand ai incercat sa vb cu el cat se poate de serios cand el traieste numai in minciuna si prefera o viata ascunsa....astea fiind si raspunsurile lui..Credeti ca nu am luptat exact cum zice sfanta biserica?L-am dus la 4 preoti la care le-a promis sub patrafiru acestora ca nu o sa mai umble cu alte femei si ca o sa incerce sa se schimbe....Cum credeti ca e sa suporti 18 ani sa stai cu un om...care bea cate 3 zile...dupa care 3 le zace...?Am incercat tot ce este posibil omeneste..m-am rugat am umblat la biserici preotii pentru el...dar in zadar....nu el e sprijinul meu ci eu pentru ca eu a trebuit mereu...sa ii platesc toate datoriiile...si sa ma descurc cu toate ...eu am suportat ponoasele...iar el a adunat laudele.....ma injura mereu de mortii stiind ca eu l-am iubit fff mult pe tatal meu care ..datorita lui am acum o casa la copii si imi pot intretine copii si pe el...Spuneti-mi voi ce credeti ca mai este de facut pentru un astfel de om?VA MULTUMESC PENTRU MESAJE ,SFATURI,PARERI...DUMNEZEU SA VA AJUTE LA TOTI!
|