Citat:
În prealabil postat de eduardd
De ce oare dam vina numai pe preot? Ia ganditi sincer...cand ati fost mirese nu ati vrut sa aratati bine? Sau ati ales sa mergeti decent la biserica apoi sa va "refaceti" machiajul si tinuta? Am fost si eu si mireasa si nasa si mama la botez..deci STIU ce vorbesc. Stiu cum e sa te privesti in oglinda si sa pui...sa stric coafura, sa-mi acopar rochia de 15 miiloane?? Mai bine..nu.. Lasa! Sa arat bine...vina e a preotului ca ma primeste asa...nu a mea. Eu am incercat..ca la "ruleta", daca merge bine daca nu...tot vina lui e!! 
Hai sa fim sinceri cu noi insine...si sa nu mai invinuim pe altii de ceea ce DOAR noi suntem responsabili! Daca am avea un strop de evlavie fata de Biserica nu am indrazi sa intram despuiati acolo..dar daca nu avem...si daca NOI nu avem..de ce aruncam vina in capul preotului? Poate ca el saracul ne priemste oricum..tocmai din acel motiv pe care il pomeneam la topicul "pentru tinerii ce au probleme cu babutele in biserica". Fetelor...sa ne asumam responsabilitatea faptelor..e si asta un inceput..
|
Da dar ai vazut la musulmanca de care ziceam? daca hogea ia impus ea sa dus si a spalat machiajul si a acoperit capul am vazut-o in poza sa nu o recunosc.
Ca sa-l vezi pe Dumnezeu!
|