UE si ,,civilizatia apuseana..''
Fratilor,
parerea mea e ca UE ,si occidentul in genere, se comporta de asemenea maniera cu romanii -calificandu-i cum zicea cineva mai sus drept ,,tigani...''etc.- mai ales datorita unor slabiciuni ale noastre si anume ,in primul rand ,slugarnicia de care da dovada romanul in relatie cu Occidentul.Si ma refere de la guvernanti pana la ultimul roman,au mentalitate de slugi,de ,,ma frate cu dracu' pana trec puntea..''.
Lipsa noastra de demnitate,incepand cu guvarnantii nostri si pana la ultimul roman care lucreaza in strainatate, ne creeaza aceasta imagine in fata occidentalilor,iar cei din urma,neavand nici urma de viata crestina in ei,se ingramadesc sa ne foloseasca precum ,,carnea de tun''.
Spun acestea din experienta,din ce vad cum se comporta romanii in strainatate si cum sunt tratati.
Daca noi nu vom sti sa spunem:
-stop ,eu sunt roman si sunt mandru ca sunt crestin ortodox ,pentru valorile astea si astea;
-stop,eu nu sunt criminal pentru ca nu fac parte din Camorra italiana sau altele asemenea;
-stop,eu sunt om cu demnitate.....si respect...
daca nu vom sti sa ne luptam pt. imaginea si dreturile noastre in UE, ne vor folosi drept carne de tun pana la capat.Pe astia nu-i doare nimic.
|