View Single Post
Vechi 19.01.2007, 14:45:38
jeny
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Aalin
Care din voi aveti ca duhovnic un preot calugar???
Cum vi se pare? Mai rigid? Mai bun? Mai deschis la minte? Mai ingaduitor?
Impresii? macar atat!!!
parerea mea este sa-ti cauti duhovnicul care te odihneste sufleteste frate nu cauta sa fie calugar sau nu , nu cauta sa fie aspru sau bun cauta doar sa te odineasca sufleteste la urma urmei cred ac asta e cel mai important lucru nu? si apoi nu exista duhovnis aspru este aspru daca tu mergi cu pacate grele...e adevarat ca sunt unii parinti care sunt mai ingaduitori la canoane,..dar tu vrei ingaduinta sau mantuire?? SF CUV EGIPTEANCA NU SA IMPARTASIT 47 DE ANI DAR CE TRAIRE AVEA IN INIMA EI.......iarta daca te-am suparat.....roaga-te cere ajutor la Maica Domnului si iti va scoate in cale duhovnicul de care ai nevoie, iata eu am plecat din orasul natal de la un duhovnic calugar, m-am mutat la mare distanta am plans mult si m-am framantat acolo aveam m-re si mergeam infiecare zi la Sf Liturghie aici nu mai e la fel...dar mi-a fost de folos de ce?? pentru ca am ivatat sa-l caut mai mult pe Hristos inlauntrul meu prin rugaciune...asa a venit linistea si acum mi-a randuit D-zeu un parinte tare bun care desi este preot de mir are atata dragoste smerenie si bunatate demne de un calugar...deci roaga-te si vei gasi duhovnicul potrivit , iertare
Reply With Quote