View Single Post
Vechi 17.06.2009, 19:08:24
adrian010155 adrian010155 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.05.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

ESTE BINE CA SUNTEM CONSTIENTI DE LUCRURILE ACESTEA. Este o realitate dureroasa. Cand vad mutrele "fericite" ale celor care se straduiesc sa ne convinga ce bine este ca am intrat in UE si in NATO, ma ingretosez. De fapt nu romanii si-au dorit sa intre in spurcaciunile astea, asa cum clameaza guvernantii, ci aceste vietati (escroci, fosti bisnitari care acum o fac pe moralistii, derbedei etc.) care populeaza institutiile fundamentale ale statului si care nu au NIMIC comun cu Romania ci sunt slugile netrebnice ale americanilor sau ale rusilor sau ale mai stiu eu carei cancelarii occidentale / orientale in schimbul unor avantaje personale. Asta pentru ca Romania - tara crestina de cand este ea, nu mai este condusa de crestini de peste 130 de ani. Dar, ce sa facem, asa sunt vremurile. Nu vedeti cum derbedeii astia isi fac de cap cum vor ei, iar romanii, care se prezinta la vot ii voteaza in valuri? Probabil ne aflam in perioada despre care ne spune Dumnezeu ca "vor veni imparatii peste imparatii pana va fi o turma si un pastror". Acestea vor trebui sa fie. Poate asa vrea Dumnezeu. A ne opune acestui curs al evenimentelor ar inseamna sa ne opunem lucrarii lui Dumnezeu. Raul trebuie sa iasa la suprafata TOT, sa fie vazut, sa fie cunoscut, cu toate murdariile si spurcaciunile lui si cu toate riscurile de suferinta pe care le presupune iesirea lui la suprafata. Abia dupa aceea va fi separat si nimicit. Sa avem rabdare. Sa avem credinta. Sa avem nadejde in mila lui Dumnezeu. Numai cu mila si ajutorul lui Dumnezeu vom reusi sa trecem aceste vremuri, atat noi cat si cateva generatii care ne vor urma si carora la va fi cu mult mai greu decat noua. Daca avem nadejde, putem sa trecem senini peste toate greutatile. Doamne ajuta.