View Single Post
Vechi 17.06.2009, 22:39:23
luminitam luminitam is offline
Junior Member

Data înregistrării: 17.06.2009
Implicit

Salut si multumesc din nou pt sfaturi.Dana123 si Nevrednicul, va multumesc din suflet.Mi-am facut si eu un mic colt cu 2 icoane si o candela improvizata, cat sa ma ma pot linisti atunci cand intru in casa.
Un sfat pt Mariuta, daca imi permiti.Cunosc doua fete casatorite cu pakistanezi, ambele convertite la islam, una britanica, cealalta romanca.Ambele sunt nefericite, desi sunt foarte tinere si ele si sotii lor.Multa violenta fizica si verbala, multe diferente care nu pot fi trecute cu adevarat.Stiu ca nu toti oamenii sunt la fel, dar uneori exista trasaturi comune generate de mediul general in care s-au format.de exemplu, incurajaza si chair indica si practica bucurosi casatoria intre verii primari.Nu isi va parasi nevasta, de asta poti fi sigura.Romanca de care iti spuneam a petrecut Craciunul si Revelionul in primul an de casatorie fara sotul ei, care plecase in Pakistan la ai lui fara sa o ia cu el si fara sa respecte ca ea sarbatorea ceva.Iti doresc sa poti gandi cu mintea si sufletul tau asa cum erau inainte de a-l cunoaste pe el.Gandeste-te ca cea mai buna prietena a ta ar trece prin situatia prin care treci tu-ce sfat i-ai da?Apoi,aplica acel sfat la tine. Mult noroc si liniste in suflet, sa iti gasesti drumul potrivit tie si sa mergi pe el alaturi de Domnul!
Reply With Quote