View Single Post
Vechi 18.06.2009, 08:10:05
Tia's Avatar
Tia Tia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.08.2008
Religia: Ortodox
Implicit

PS: nu conteaza cine ai fost in viata, cate pacate ai savarsit, daca mergi si te botezi la neoprotestanti, ai devenit SFANT! corect?!? Corect!
Cat despre Stefan cel Mare si Sfant, ati putea si voi, fatarnicilor, sa ii aduceti un omagiu, deoarece daca nu era el, acum nu puteati face aceasta propagande, nici nu va puteati exprima liber apartenenta religioasa. Si poate nici noi, din pacate..... Daca nu era el, multe sute de ani, Tarile Romane riscau sa devina pasalacuri. Unde erau maimarii conducatori neoprotestanti atunci?
Stefan cel Mare a fost un important luptator impotriva paganilor, recunoscut in Europa. La fel si ceilalti conducatori romani. Nu mai vorbim de Constantin Brancoveanu, care a devenit martir datorita faptului ca nu a vrut sa se lepede de Hristos si sa il "imbratiseze"pe Allah. A trebuit sa asiste la decapitarea fiilor lui, sa ii imbarbateze, sa nu se lepede. Si ei nu l-au cunoscut pe Dumnezeu.
Vai voua!!!!!
Ce inseamna pentru voi termenul "a se cruci"? Nu cred ca Stefan s-ar cruci. Eu cred ca e fericit, si se roaga pentru tara lui ,care e mare acum, Romania. Se roaga sa nu cada in mainile sectantilor, asa cum se ruga odinioara ca Dumnezeu sa il ajute in lupta cu turcii
Doamne ajuta