Citat:
În prealabil postat de emanouela
nimeni, dar nimeni nu a putut raspunde la intrebarea mea.
dragii mei nu ma ia nici tensiunea si nici nervii si nici nimic si nici nu am mustrari de constiinta la ceea ce am facut. dupa parerea mea sa faci rau altora, sa gandesti rau despre altii, mai ales fiind in necunostinta de cauza mi se pare si mai mare pacat. multi vad ca arunca cu pietre....bravo, daca sunteti atat de curati la suflet faceti-o eu una nu aplec urechea la asa ceva. cineva zice voi arde in iad.....foarte frumos din partea ta....dar cine esti tu sa imi zici mie asa ceva????????? stai la dreapta Domnului cumva?
atata timp cat eu ma simt cu constiinta impacata si nu regret ceea ce am facut, nimeni dar nimeni in afara de Dumnezeu nu are drept sa ma judece. cine ma judeca e mai pacatos decat mine. daca nu stiti sa raspndeti la o intrebare, respectiv cea pusa de mine, nu aruncati cu pietre, ca nu am omorat pe nimeni, nu am dat in cap la nimeni, nu am facut rau nimanui, doar mie daca mi-am facut.
multumesc oricum pentru atenia acordata.
PS. aici e un forum in care ti se spune ce va urma dupa moarte si cum vei ade, unde ti se spune ca esti pacatos etc????ca sa stiu si eu
|
Draga emanouela,nimeni nu arunca cu pietre in tine.Si nici nu-i frumos sa-mi spui daca stau sau nu la dreapta DOMNULUI.Cei curati la suflet cine crezi tu ca sunt?Noi cei ce mergem la biserica sau cei ce stau acasa?Imagineaza-ti ca biserica e un spital.Si la spital cine crezi ca merge?Cel bolnav sau cel sanatos?Cel sanatos sta acasa ca n-are nevoie de doctor.Asa ca noi ,cei care merg la biserica si incearca sa tina posturile le tinem ca suntem bolnavi.Bolnavi de suflet.Cunosc cazuri care s-au casatorit ortodox cand cununia civila nu o aveau.Oare de ce crezi ca s-au cununat?Raspunsul la intrebarea ta este:"Conform calendarului ortodox,nu se fac nunti in posturi si in zilele de post de peste an,in ajunul praznicelor imparatesti,precum si in ziua serbarii acestora,in saptamana dinaintea Postului Sfintelor Pasti,in Saptamana Luminata si de la Nasterea Domnului pana la Boboteaza.In nici un caz tinerii nu trebuie sa ceara aprobare pentru cununie in perioadele oprite,daca vor sa le fie bine."Si asta ti-am scris-o din cartea unui Sfant Parinte.Cat despre cei care fac nunti sambata sa nu aruncam cu piatra in ei pentru ca nu stiu.A venit probabil unu si a zis ca nu poate face duminica ca lucreaza si nu-i da drumul,si de i-a facut sambata a adus sminteala la multi de au inceput sa curga nuntile ca da de "-Lui i-ai facut si mie nu?"Asa si cu tine de-ti face preotul slujba cununiei in post.Or sa vrea mai multi dupa aceea sa faca nunti cand nu se poate.Daca tot nu te intereseaza muncile iadului de ce vrei sa te cununi religios?Doar asa ca trebuie sa faci ce fac si altii?Sau sa imbraci rochia alba de mireasa sa te vada lumea ca esti mireasa?Acum este la moda sa te imbraci in alb ,asa ca poti s-o imbraci cand vrei.Rochia aia alba nu inseamna decat puritatea fecioarei?Daca tot nu vrei sa faci bairam mare si iadul nu te intereseaza,nici cheltuiala nu o sa ai.Atunci poti sa mergi in Romania si in alt an cand o sa poti.Sper ca o sa-ti foloseasca la ceva ceea ce ti-am scris si te rugam sa ne tii la curent cu ceea ce vei decide si ceea ce-ti spune preotul.Suntem curiosi si noi ca si tine.I-ti urez nastere usoara si sa te aiba MAICA DOMNULUI in paza SA.IARTA-MA.