View Single Post
Vechi 18.06.2009, 13:52:40
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

[quote=AlinB;146021[I]Ca sa nu mai vorbesc ca in mod evident treci sub tacere toate remarcile care le-am facut vizavi de [/i]responsabilitatile femeii in ecuatia casatoriei, inclusiv cea de a nu colabora/consimti cu statutul ei de victima.[quote]
Responsabilitatile femeii?Parca stiam ca intr-un cuplu sunt doi,cu responsabilitati egale pe umeri.Sau ne intoarcem pe timpurile sclaviei?

Citat:
Dar faptul ca gandirea ta este mai degraba feminista decat crestina cred ca este destul de evident, asa ca si punctele noastre de vedere nu pot fi decat opuse, chiar ca n-are sens sa continuam polemica.
Mie,sincer,gandirea ta mi s-a parut cu puternice tendinte misogine si nu numai a ta,ci si a catorva domni de pe aici.
Consider ca a sfatui un om sa stea sa se chinuie in continuare intr-o situatie ca cea prezenta si,odata cu el, niste copii care vor ramane marcati pe viata de comportamentul "tatalui" este inuman.
Ma revolta revolta sfaturile acestea,cu atat mai mult cu cat,mai putin cu o luna in urma o femeie,cu a carei fiica eram prietena,a murit exact dintr-un astfel de motiv.
S-a imbolnavit de ciroza de cat ii mancase consoarta zilele,iar acela,nici pe patul de moarte nu intelegea sa mearga sa ii cumpere un calmant, sa nu mai fumeze in casa ca ii dauna muribundei,femeia care se sacrificase ani de zile (cu ce rost ma intreb?) alaturi de el si,impreuna cu rudele lui incepusera sa o pregateasca de inmormantare,desi aceasta nici nu decedase inca.
Stiti,nimeni nu spune sa nu dai sanse omului,ca nu merita sa lupti pentru o casnicie,dar cand vezi ca nimic un este de facut,atunci trebuie sa intelegi ca pe om nici Insusi Dumnezeu nu intervine sa il schimbe cu forta,pentru asta i-a lasat liberul arbitru,asa ca,cel mai intelept lucru cu putinta este sa te indepartezi de rau daca nu vrei sa te traga undeva de unde nu se stie daca si cu ce consecinte te vei mai putea ridica vreodata.
Reply With Quote