Cine a trait in-afara ,si acum s.a intors acasa ,sigur a vazut ce inseamna UE ! noi ne-am intors acasa tocmai in ideea ca vrem o viata sanatoasa,dar ...Cei ce conduc Romania au tinut neaparat sa ne bage in UE ! tin minte ca in am vb cu cateva persoane care erau ffff incantate de intrarea tarii noastre in UE,si ca ma priveau ca pe o idioata cand spuneam ca UE=moartea libertatii,chimicale in mancare etc ! in 2009 cand am revenit acasa definitiv ,ne-am reintalnit cu acele persoane ,si au spus ca le pare rau ca nu ne-au crezut ! Realitatea e ca atunci cand ne vor baga euro,se termina tot ! In spania cu peseta ,lumea putea trai decent ,cand a intrat euro ,erau euforici ,dupa cativa ani au realizat ca euro e diabolic !
33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi.
www.bajotierra.ro
|