View Single Post
Vechi 18.06.2009, 22:53:02
IonutS's Avatar
IonutS IonutS is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de elenavioletacocos Vezi mesajul
Cine a trait in-afara ,si acum s.a intors acasa ,sigur a vazut ce inseamna UE ! noi ne-am intors acasa tocmai in ideea ca vrem o viata sanatoasa,dar ...Cei ce conduc Romania au tinut neaparat sa ne bage in UE ! tin minte ca in am vb cu cateva persoane care erau ffff incantate de intrarea tarii noastre in UE,si ca ma priveau ca pe o idioata cand spuneam ca UE=moartea libertatii,chimicale in mancare etc ! in 2009 cand am revenit acasa definitiv ,ne-am reintalnit cu acele persoane ,si au spus ca le pare rau ca nu ne-au crezut ! Realitatea e ca atunci cand ne vor baga euro,se termina tot ! In spania cu peseta ,lumea putea trai decent ,cand a intrat euro ,erau euforici ,dupa cativa ani au realizat ca euro e diabolic !

Bine zici... ce avem bun din UE ? Ne aduc alimentele lor modificate genetic ca noi sa le dam produsele noastre naturale sau chiar mai mult sa ne bage niste legi ca sa ne scoata de pe piata produsele traditionale, ca a lor is mai bune...
Iar in legatura cu euro... vad ca politicienii nu mai stiu ce sa faca sa avem cat mai repede euro..
Reply With Quote