am fost si eu la ei
am avut o perioada in care am fost la o adunare evanghelica. Stiti cum e la ei acolo, e ceva frumos pe dinafara si putred pe dinauntru, asa imia duca aminte ca ii caracterizam in copilarie si am realizat cu adevarat aceste lucru, cei mai mari pacatosi si raufacatori, se duc acolo, crezand ca dac fig de mustrarea oamenilor, si de moralitate in general, ""au gasit pe Domnul Isus", inclin sa cred k se cam inseala. hai sa va mai spun cva, eu snt d la tara si domaniul in care lucrez, agricultura imi da sansa de a vedea Dumnezeirea si pe acest Isus, care pentru noi oamenii si pentru a noastra mantuire, sa pogorat din Ceruri, sa intrupat, sa rastignit, si a Inviat a 3 zi din morti, intru fel foarte simplu si usor de inteles. Spre exemplu, intro zi ingrijeam tomatele rosii, trebuia sa dau jos de pe planta , micii copili (parti noi si mult mai frumoase, care cresc la fiecare frunza in parte, si care consuma din energia si hrana plantei, daca nu sunt indepartati, in timp util, astfel planta, nu mai poate da rod), si ma gandesc ca asa e si cu Biserica Lui Hristos, in principal e Una singura, dar dea lungul timpului mai rasar vlastare unde se canta frumos, se petrece intru Domnu placut , pentru ca la bisericatre sa stai 4 h in picioare si acolo stai 3 pe scaun, dar cred eu ca va veni clipa in Gradinarul, va veni si va indeparta acesti "copili" vlastare pierdute ale bisericii adevarate, voi mai reveni
|