View Single Post
Vechi 19.06.2009, 10:38:57
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

In traducere libera:ori tu si copilul jucati dupa cum va canta el si mama sa ori sunteti liberi sa purcedeti incotro vedeti cu ochii.Si unde este iubirea de sot si tata in toate astea?
Cred ca esti constienta ca in 9 ani de zile se ajunge la o asemenea situatie pentru ca si tu ai permis,ai lasat de la tine acolo unde nu era cazul.
Sincera sa fiu nu stiu daca mai se pot remedia multe acum,insa merita incercat.Dar,in tot cazul nu cu acest gen de compromisuri.Poate este cazul sa faci ceea ce nu ai indraznit pana acum:sa spui nu la acestor tendinte dictatoriale si vezi ce se intampla.
Spune-i ca si tu si copilul il iubiti,dar ca astfel de conditii nu le pune un om care isi iubeste sotia ori copilul si sa se mai gandeasca daca doreste cu adevarat o familie sau niste sclavi pe plantatie(bine,important este sa discuti cu el calm,cu iubire,dar in acelasi timp cu fermitate).
Apoi,daca este necesar pleaca cu copilul pentru o perioada si da-i ragaz de gandire.
Este o idee ce ti-am spus eu,nu este neaparat ca e cea mai buna,in definitiv tu il cunosti mai bine,insa,daca s-a ajuns la astfel de conditii din partea lui imi este clar ca fara a pune piciorul in prag nu ai cum rezolva ceva.
Iar daca va decide apoi sa ramana cu tine si sa isi calce pe orgoliu,inseamna ca va iubeste cu adevarat si incepe sa se maturizeze (chiar daca poate are 40 de ani :) ),daca nu,inseamna ca e mai intelept sa iti vezi de drum cu Dumnezeu inainte oricat de dureros si dificil ar fi.
Si mai am o mica nedumerire:ce anume are contra parintilor tai?Exista disensiuni intre ei si sotul tau ori mama acestuia?
Reply With Quote