View Single Post
Vechi 19.06.2009, 12:38:20
Nevrednicul
Guest

Implicit

@costel,ai perfecta drptate,insa topicul are ca subiect o cu totul alta tema. Adica se refera la miracolo vizibile,pamantesti,nu spirituale.

Cum spuneam,la Lainici au fost descoperite moastele Sfantului Irodion,numit si "Luceafarul de la Lainici". El a fost primul staret al manstirii,numirea in functie si inclusiv hirotonia sa fiind savarsite de catre Sfantul Calinic de la Cernica. Sfantul Irodion i-a devenit duhovnic Sfantului Calinic si intre cei doi exista o permanenta relatie,de multe ori comunicand cu duhul.
Moastele Sfantului Irodion sunt de o culoare maroniu-inchis,castaniu,cum putini sfinti au. Asta dovedeste tuturor sfintenia sa,Sfantul Calinic de la Cernica avand sfintele moaste doar de o culoare galbuie. Uitati o poza facuta de mine unde se poate vedea cutia cu moastele sfantului,care au fost asezate langa icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului:

http://www.sharemobile.ro/file.php?id=352103

Am mai spus,cand am sarutat sfintele moaste am avut placerea de a simti un miros extraordinar,ca de mir,ceva ce e de nedescris! Si asta dupa 102 ani cat a stat in pamant...
Reply With Quote