View Single Post
Vechi 19.06.2009, 17:49:04
BogdanF2 BogdanF2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Fani71 Vezi mesajul
Cred ca nici a musulmanilor nu este vina, ci este o prolema culturala, un efect al patruarhatului, care nu are' ce cauta, in forma asta, in Biserica.
Fani, presupun ca esti femeie :). Sunt anumite lucruri care tin de natura umana cazuta care sunt tipice barbatilor sau femeilor. Un barbat nu poate intelege astfel de lucruri la o femeie si nici o femeie nu poate intelege astfel de lucruri la un barbat, asa ca nu te grabi sa acuzi barbatii care au probleme de genul celor mentionate in topicul asta. Nimeni nu e perfect, nici femeia care nu mai e virgina si nici barbatul caruia uneori ii vine greu sa treaca peste asta. Nu toti barbatii au aceasta problema, multora le e indiferent.

Numara te rog de cate ori apare in Biblie cuvantul "fecioara" sau "virgina", si de cate ori apare cuvantul "fecior", sau "virgin". Eu nu cred ca tine de diferente culturale, eu cred ca tine de natura cazuta a omului. Chiar daca sufletul nu are sex, si in viata viitoare nici nu ne vom insura nici nu ne vom marita, in viata asta purtam un trup stricacios si o natura decazuta, urmare a pacatului lui Adam si a Evei.

Bogdan.
Reply With Quote