AM PLATIT SECOLE PENTRU CREDINTA NOASTRA PENTRU CA AM INDRAZNIT SA FIM ORTODOXI SI VOM MAI PLATI PANA LA NOTA FINALA....ORI NE VOM UNI CU BISERICA DE LA ROMA OR VOM PIERI!!
AM FOST LASATI SA FIM CALCATI DE MUSULMANI DUPA ANI NE-AU LASAT SA FIM DISTRUSI DE COMUNISM ACUM A VENIT RANDUL CAPIATLISMULI DEMOCRATIC SA-SI IA PORTIA !NU MA CREDETIß::ISTORIA IMI STA LA BAZA ...mai MULT VATICAN INSEAMNA VATIS -ADORARE CAN-SARPE
NOI SUNTEM ERETICI?DA SUNTEM HEREZIA INSEAMNA A AVEA LIBERTATEA DA A ALEGE SI ORTODOXII AU ALES SA FIE ERETICI! DA SUNTEM DAR NU IN OCHII DOMNULUI IN OCHII VATICANULUI SUNTEM!
MACAR DE AM RAMANE ASA..DUMNEZEU SA NE AJUTE!
Citat:
În prealabil postat de MariaB
"Biserica Romana este eretica si un stat separat" - asa se pare, insa doar pare!
in ceea ce priveste impartasirea, Biserica ne spune exact ca in mesajul Irinei
daca sunt ortodocsi care se impartasesc la catolici, si catolici care se impartasesc la ortodocsi, aceasta este tot din ascultare (sau asa ar trebui sa fie - dar, pana la proba contrarie, oricine este nevinovat), adica putem considera ca a facut-o cu stiinta si la indemnul preotului
la Dumnezeu nu conteaza numarul impartasilor noastre, ci credinta cu care o facem
|