View Single Post
Vechi 19.06.2009, 20:13:55
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Fani71 Vezi mesajul
Anca, iarta-ma, dar nu ai inteles nimic.
Eu nu pledam pentru pierderea fecioriei inainte de casatorie la tineri, eu ziceam ca exista din partea unor barbati (da Bogdan, ai dreptate, a unora doar) ipocrizie pentru ca ei asteapta de la viitoarea lor sotie sa fie virgina cand ei nu sunt si nici nu-si pun problema ca ar fi important sa se pastreze virgini pentru viitoarea lor sotie.
Cel mai frumos, cestineste, idealul ar fi ca amandoi sa se pastreze, sa astepte pana la casatorie, dar daca unul a gresit inainte nu inseamna ca totul s-a sfarsit pentru el. La Dumnezeu este iertare, nu?
Din pacate din ce aud eu de la baietii 'mei' este ca daca o fata din acest mediu isi pierde fecioria (chiar prin viol!!) ea este pierduta pe vecie, nu mai vrea nimeni sa se casatoreacsa cu ea (nimeni din neamul lor fireste, dar cum ei traiesc cam in ghetto asta e grav pentru ea...) In schimb, daca un baiat se distreaza cu alte fete nimeni nu se socheaza si nu este un impediment pentru a se putea casatori (cu o fecioara, evident..)
Asta vroiam sa spun.
Multumesc, Fani, pentru lamuriri.
Stii, de fapt nu sunt chiar prosti acei baieti, care cer ca viitoarea lor sotie sa fie fecioara, "Căci bărbatul necredincios se sfințește prin femeia credincioasă și femeia necredincioasă se sfințește prin bărbatul credincios. Altminterea, copiii voștri ar fi necurați, dar acum ei sunt sfinți" (1 Cor.7, 14). Atata doar ca pe langa feciorie mai trebuie si credinta.
Reply With Quote