oare de ce...?
Oare de ce oamenii mari cauta miracole palpabile?
Nu suntem oare, noi insine MIRACOLUL? Cat de frumosi ne/a facut Dumnezeu, Bunul! Si ce frumosi suntem , mai ales atunci cand ne zambim unii altora cu dragoste frateasca! Nu e un miracol faptul ca soarele rasare in fiecare zi peste noi, desi poate n/am merita asta? Nu e o minune venirea pe lume a unui copil ? - Mi/am vazut surioara la ecograf, in burtica mamei si apoi la o vreme o fetita ca un inger si m/am tot minunat...(Nu pot uita asta, desi s/a petrecut mai demult.)Nu e oare un miracol pomul inflorit care mai apoi face roade bune si dulci...si mama face dulceata buna si mancam toata iarna la micul dejun? Nu e un miracol atunci cand ne adunam seara la rugaciune si nu ne incurcam cantand Cuvine/se cu adevarat si ai impresia ca Maicuta Sfanta iti zambeste din icoana? Si nu e o minune atunci cand te rogi pentru fratele tau bolnav si pe el nu/l mai doare capul de la operatie? O/hooo si cate minuni nu sunt si noi nu le vedem sau nu ne dam seama ca sunt MINUNI CONTEMPORANE!
Poate o sa spuneti ca sunt doar un copil si nu stiu ce spun, dar eu vad in lucrurile acestea simple minunea, miracolul contemporan!
|