View Single Post
Vechi 19.06.2009, 21:18:33
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Nu inteleg de ce spui "tocmai tu", din cate imi amintesc eu am gandit mere cam la acelasi nivel, nu cred ca m-am imbuibat vre-odata cu teorii infinite de credinta, in timp ce in ograda, fratele meu spune in acelasi timp in care specifica ca-i este frica de Dumnezeu, sa merg cu masina in stalp, cu familia mea cu tot.
Scutiti-ma de dulcegarii crestinesti, credinta nu se arata prin cuvinte ci, prin fapte, iar faptele poporului roman atat de crestin, le stim fiecare, de-aia am impanzit lumea de fii risipitori si uitati de familie si de biserica. Pentru ca ne pasa unuia de celalalt.
Excelam in nepasare, lipsa de respect, avorturi, hotie, copii aruncati in strada, spitale imputite, bogati mafioti, puscarii pline, sex la tot pasul, tigari la tot pasul, alcool la tot pasul, calugari care nu stiu ce vor, violenta, crime, coruptie ,divorturi....
Unde este acest popor crestin care-ti pune in fata biblia si scrierile Sf. Parinti ? Unde, ca nu-l vad ! Si nici in biserica in care am stat mult si bine nu l-am vazut !
ASTA ESTE REALITATE!, pana nu vom lasa literatura la o parte si ne-om apuca de fapte cu adevarat crestinesti, nu vom fi cu nimic mai presus decat ateii.