View Single Post
Vechi 20.06.2009, 15:25:58
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit Doamne, Dumnezeul meu +

Doamne , Dumnezeul meu , ca un bun și de oameni iubitor, multe mile ai făcut cu mine , pe care nu mă așteptam să le văd. Cu ce , oare , voi răsplăti bunătățile Tale , Doamne, Doamne al meu ? Mulțumesc numelui Tău celui mult lăudat, mulțumesc milostivirii Tale celei negrăite ce o ai spre mine , mulțumesc îndelungii Tale răbdări celei neasemănate, și Te rog sprijinește-mă și de acum încolo și mă ajută ! Ferește-mă Stăpâne al tuturor, ca să nu mai greșesc înaintea Ta ! Că tu cunoști alunecarea cea lesnicioasă a firii mele. Tu știi nepriceperea mea, Tu cunoști cele făptuite de mine , cele întru cunoștiință și întru necunoștință , cele de voie și cele fără de voie , cele din noapte și cele din zi , cele cu mintea și cu gândul. De aceea, ca un Dumnezeu bun și de oameni iubitor, șterge-le.
Preabunule Doamne , cu roua milei Tale și ne mântuiește, pentru Sfânt numele Tău , cu judecățile care știi ! Pentru că Tu ești lumina și adevărul și viața și Ție slavă înălțăm : Tatălui și Fiului și Sfântului Duh, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.