View Single Post
Vechi 19.01.2007, 20:08:05
maria55 maria55 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2006
Implicit

anca ,
asi vrea si eu sa inteleg ce ai scris tu ,dar nu pricep .
Nu inteleg expresii ca " daca sint sau nu buni pentru noi " ," necesitatea parcurgerii drumului ", " drumul este acelasi pentru toti oamenii " etc.............
Eu cred ca nu-i chiar asa .
De exemplu , a te inspira din vietile sfintilor ,nu inseamna niciodata ai copia , nici nu se poate si nici nu se pune problema , pentru ca nu toti am primit acelasi daruri ,traim in alte vremuri (in sensul ca solicitarile vietii sint de alta natura ) fiecare are posibilitatile lui spirituale . Ce mult mi-ar fi placut sa nu fi avut stresul de astazi ,cind pentru a te mentine intr-un servici trebuie continuu sa inveti ,cind mintea e "plecata cu sorcova "toata ziua , nicidecum la Dumnezeu.
Cum am mai zis azi o data , eu merg pe principiul "ce se da si ce se cere " si nici asa nu fac . Bine ar fi sa-mi fac macar datoria .
Mie imi place sa iau de la fiecare(Sfint) cite ceva , dar marturisesc ca multe nu inteleg si nici nu mi se potrivesc .
Fiecare drum e unic . Dar tilcuirea Scripturii de Sf.Parinti e un studiu si merita atentie . Si daca tot nu pricep , mai discutam la Biserica .
Parca tu spuneai ca nu stii nimic despre Sf. Liturghie , de unde vrei sa afli ?
Pot sa am si eu pareri dar cum nu stiu daca sint corecte sau nu ,le tin pentru mine sa nu derutez pe altul.
Nu vreau sa te plictisesc .
Reply With Quote