De doi ani nu s-a mai scris aici! Am citit lungul post al lui @georgian_osa si multe lucruri sunt minciuni! Cum sa spuna Doamna Desanca sa nu ne mai inchinam Maicii Domnului cand ea o iubea atat de mult pe Fecioara Maria? Chiar impartea icoane cu chipul ei!
Sau alta prostie care am citit-o in postul mai sus amintit: cum ca Doamna Desanca a fost balaurul iar fiul ei fiara de pe urma? Va mandriti atat ca stiti Scripturile... atunci ia spuneti,de unde se va naste fiara?? Nu din femeie desfranata de neam evreu?? Vedeti deci cum aruncati cu pietre? Eu nu am fost la Arad dar au fost rude de-ale mele (bunici,matusi etc.). Mi s-a povestit tot ce s-a intamplat acolo,si am ramas puternic miscat! Probabil de aceea am ajuns sa ma apropi de Dumnezeu dupa atatia ani de ratacire (abia de 3 ani si jumatate sunt crestin in adevaratul sens al cuvantului)! Parintii mei nu au nici o treaba cu Dumnezeu,si pe aceeasi cale ma indreptam si eu! Insa de mic copil,de cand aveam cativa ani dorm IN FIECARE SEARA cu o icoana sub perna,o icoana de lemn,de la Doamna Desanca,cu chipul Domnului Iisus Hristos cu coroana de spini pe cap! Si iada,ca am gasit calea! Daca era de la diavol,oare nu eram complet ratacit dupa atatia ani de "inchinare" la cel necurat? Daca aveti minte,judecati!
Stiu si de acel izvor de care s-a vorbit... intr-adevar,era o apa spirituala,caci oricat ai fi baut nu te puteai satura! Si este cat se poate de adevarat! Stiu ca am baut si eu un pahar cand eram micut,aveam vreo 5 sau 6 ani si credeti-ma ca nici nu am simtit ca as fi baut ceva! Pur si simplu as fi baut din acea apa la nesfarsit! Sau in ziua cand Domnul iisus a inmultit painea si pestii... la fel si Doamna Desanca a dat la toata lumea dintr-o cutiutita de prajituri pe care o adusese un credincios! Am gustat si eu din acea prajitura si da,minunea era adevarata! Am ascultat si eu vocea Doamnei,si era ceva minunat,o voce atat de blanda,de curata,de linistitoare... ori ceva ce-i de la diavol nu-ti poate oferi linistea! Am citit si eu carti de-ale Doamnei... si sunt minunate! Cata intelepciune! Am citit si eu marturiile sutelor si miilor de oameni ce s-au tamaduit acolo... si nu poti ramane pasiv! Este ceva extraordinar! Stiam ca Doamna Desanca nu este un om,ca este cineva trimis de dincolo,insa nu am stiut (si poate nu stiu nici in prezent) cine a fost cu adevarat. Mi-a fost teama sa-mi dau cu parerea! Lumea spune ca a fost duhul Sfant... este posibil. Chiar pana sa citesc acest topic am mai deschis (din intamplare) o carticica de-a Doamnei si pe fiecare colt al paginilor este desenat un porumbel. Si Doamna se mai si numeste: "Eu sunt lumina lumii".
Ar mai fi un lucru... nu este o secta si nu sunt "adepti",este total impropriu sa-i numim asa pe cei care cred in dansa. Pt ca nu a propavaduit o noua religie sau o noua credinta,multi sunt prost informati! Dimpotriva,ne-a indemnat sa-L iubim pe Hristos mai mult decat viata! Daca va pun niste citate de-ale Doamnei... ramaneti uimiti cand vedeti cata dreptate are in putinele randuri in care face referire la cine este! Cata intelepciune si se face o comparatie exact cu Domnul Iisus de acum 2000 de ani,cand a fost respins!
Deci Doamna nu are adepti,sunt foarte putini care stiu de Dansa! Cel putin in Arad... majoritatea n-au auzit! Caci scris este ca nu e prooroc cunoscut (iubit) in tara sa!
Am citit deci toate discutiile,m-am uitat si peste celalalt topic care este inchis (nu stiu de ce ???) si am ramas cu un gust amar! Multi arunca cu pietre! Dar Doamna Desanca doar atat stiu ca a spus: "Pe toti Dumnezeu sa va ierte"
Daca va apasa cineva butonul "Reply" sper sa am parte de un raspuns mai inteligent,mai putin rautacios,fara spirit de fariseism si mai ales mai crestinesc!
Doamne ajuta!
|