View Single Post
Vechi 21.06.2009, 14:22:06
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Religia: Ortodox
Implicit ceasul

Citat:
În prealabil postat de padurariucristi Vezi mesajul
Sarut mana parinte.Aveti dreptate in ceea ce spuneti.Ceasul nu-si are rostul in Biserica .Cu toate astea ,totusi,le gasim.Eu locuiesc cu familia mea in Italia.Multi dintre noi nu mai avem ceasuri la mana,cum era odata,caci s-a iventat telefonul.Si vin multi la Biserica cat pot,caci sunt multe femei mai ales ca lucreaza Duminica.Si lasa telefoanele deschise ca sa stie cat este ceasul ca sa nu intarzie la munca.Ca Italienii stiu una si buna.Sunt putini cei care te inteleg ca ai nevoie cu adevarat de Biserica.Si te trezesti,ca atunci cand se citeste EVANGHELIA(si se intampla de foarte multe ori) incep sa zbarnaie telefoanele ca vrea sa stie mamuca italiana la ce ora te intorci.Si pana iesi afara ca sa duci munca de lamurire cu ea,ca de nu-i raspunzi i-si cauta alta menajera,ai deranjat toata slujba.Si cel mai tare se mahneste preotul ca oile sale fug printre scaieti.Cu mult respect o capra ratacita .(Ionela)
Ionela nici eu nu mai port ceas la mina de ani de zile, diminica nici nu ma intereseaza ceasul, telefonul se poate programa pe vibratii si asa nu deranjezi pe nimeni,este foarte penibil sa-ti sune telefonul in geanta mai avem si noi citeodata cazuri in biserica, in alte biserici sint avertizari de felul"va rugam inchedeti celularele".
Ca sa-l vezi pe Dumnezeu!
Reply With Quote