Citat:
În prealabil postat de Nevrednicul
Da,inteleg ideea. Si iti multumesc inca o data. Oricum am rija si cred ca stiu destul de bine ce am de facut. Sper sa ma ajute bunul Dumnezeu in toate,sa merg in caile Lui si sa-mi lumineze mintea!
|
asha multzumeshte prostul mereu celui ce-i pierde sufletul in gheena... dar cum in Romania s-a rasturnat carul cu ei... nu ma mir... de ushuratatea cu care erai defapt convins ca BOR i-a anatemizat shi ca sunt secta shi ca acolo vorbeshte cel rau... poi daca e asha... cum se poate ca toate cele scrise sa fie perfect valabile? Cum? ... deci prostia poate sa insemne shi iad mai ales cand ai dat crezare spanului ca te arunca in fundul putzului iar lamurirea este asha cum spune MM, dar ea e convinsa ca Domnul vorbeshte viceversa, adica poftitzi, pacatuitzi, vindetzi pe fratzii voshtrii, pierdetzi-le sufletele shi trimitetzi-i sa se distreze in gLume shi asha se vor mantui, prin cobea norocului ca va veni iosafini sau isiPisi shi o sa scoata mantuirea lor din palarie...
deci nevrednicule, iarta pe prostul acesta care te indeamna sa-ti iei Crucea shi sa pecetluit sa o portzi shi asha sa te lamureshti... dar daca vrei sa te increzi in credintza mea, atunci potzi sa urmezi farandoiala ce scrie in Cartea Trambitzei Domnului shi te vei mantui in BOR, deci linishtit pot s-o iei cartea cu tine la Manastire shi s-o implineshti alaturi de sfanta Scriptura... caci de la Domnul este... iar cei ce spun altfel te mint... cu sigurantza.
deci iarta dumneata te rog shi pe prostul care te-a convins ca eu is mai prost ca tine, ca deshi shtiu, cred, totushi din lenebada, din mandrie, nu plinesc ce este scris, sau spus, sau auzit pe la Liturghie sau din gura Duhovnicului... din pilda vietzii lui... deci iarta-l pe prostul care te-a sfatuit... bine shi iarta shi pe MM care te-a sfatuit shi bine dar shi rau... nu shtiu, poate te-a sfatuit ea mai bine ca tzi-a dat shansa sa alegi in mod liber... iar eu tzi-am spus doar ce cred, care este parerea mea, dar ceea ce-tzi este cu Adevarat de folos aia numai Dumnezeu shi sfintzii o shtiu... eu nu.