View Single Post
Vechi 22.06.2009, 14:31:05
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Mai soro Anita "cipuri umane"?
Eu sincer sa fiu nu am auzit inca de cineva din Romania care sa fi primit un cip in trup nici nu am auzit ca s-ar dori votarea unei astfel de legi.
mai plineshte cineva poruncile Domnului? nimeni, sunt peste tot codurile cu 666? pe mancare, pe pashapoarte, pe animale, pe tot locul pana shi pa cartzile sfinte? sunt,
sunt in toate cartzile shi gazeletele femei goale shi pe toate canalele ispitele desfranarii shi lacomiei banilor? sunt

ce ai vrea ca sa crezi? sa-tzi implanteze in fiecare osicior shi in maduva otrava minciunilor ca sa crezi ca ne aflam de multa vreme in plina ispita?

suntem in vremurile lui antichrist... shi ma mir ca nu va datzi seama cat de multe pacate facem in fiecare clipa... suntem in burta balenei shi calare pe jet stam deasupra ca o lenebada in drum spre triunghiul bermudelor spre a ne dezbraca shi de bermude ca sa traim shi noi veshnic in lumea placeilor... lumea celor pierdutzi... un frate golah cu unul bine imbract, unul nepasator iar celalat fidel fariseu osanditor... iar amandoi impreuna sunt homo... homo sapiens... doar ca gandul in care s-au intalnit nu era al lui Dumnezeu.

deci ne rugam draga anita, dar shtie Dumnezeu inca inainte de a rosti ceea ce dorim, shi ne daruie chiar in clipa aceea ceea ce cerem, dar asta nu inseamna ca oamenii nu vor fi lasatzi ca sa faca viceversa... vor fi lasatzi... dar din pacate pentru ei fiecare va da socoteala candva de faptele sale... deci nu-tzi fa probleme ca Dreptatea lui Dumnezeu este Minunata shi sfanta, iar candva se va vedea... cu ochiul liber... de patimi shi pacate.
Reply With Quote