Subiect: 666 din nou
View Single Post
Vechi 22.06.2009, 19:20:46
mihaela68 mihaela68 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 04.06.2009
Locație: ROMANIA
Religia: Ortodox
Implicit 666

Am citit multe aici pro si contra acestei cifre,suntem prea mici sa intelegem unele "lucruri",dar daca veti citi biblia cu atentie si o veti citi "printre randuri",o veti intelege...sau daca nu o intelegeti cereti ajutor din partea unor persoane in masura sa va lamureasca,nu degeaba exista "fetele bisericesti". ".parerea mea este ca incet ,incet dar sigur ne indreptam spre dezastru.oare chiar nu vedeti ce se intampla in lumea asta,?in jurul nostru?sunt cadru didactic si va intreb:cum eram noi ca elevi candva,?...eram interesati de stiinta,lectura,de religie,de respect...acum de ce sunt interesati tinerii?nu vedeti cat rau exista?nu vedeti ca traim vremuti apocaliptice?s-a inrait lumea ,de nu au loc parintii de copii si invers,fratii de surori etc...si mai punem intrebari daca 666 e numarul fiarei?oare mai aveti vreun dubiu?chiar trebuieeeeeeeeee sa refuzam ce vor unii sa ne impuna daca dorim sa ajungem in imparatia lui dumnezeu.sunt ortodoxa si cred ca religia nu a fost doar o inventie .nu este obligatoriu sa crezi,sa fii un bun crestin ,nu te obliga nimeni,dar ptr a putea fii placut domnului trebuie sa stii cum si in ce fel sa-l urmezi!dumnezeu sa ne binecuvanteze pe noi toti,si sa ne mai suporte!
Reply With Quote