Citat:
În prealabil postat de Lemius
incearca sa o intretzi tu :D
glumesc. acuma dak tot veni vorba si eu am fost in situatzia lu Marius acum 4 ani. Tot Marius ma cheama si pe mine. ea baptista eu ortodox pana la urma mia dat papucii. atunci era najpa da acum ma bucur ca am scapat de ea. incet incet ma atragea spre biserica ei si ma tot punea sa merg la biserica la ei "ca sa ma cumintesc"( pe atunci faceam multe prostii asa). da cu toate astea ma accepta asa, mam cumintit, cand era lumea mai draga mio zis adio si mio venit cu tot felu de chestii religioase pe care i leo bagat sorasa si a ei in cap si uite asa totul. oricum is multe de povestit si nam chef sami mai amintesc de moaca ei. la inceput religia nu a contat pt noi. apoi spre final o apucato. crazy
|
Omule ,pe iubita aia a ta ,baptista ,nu a apucat-o CRAZY pt ca era ea baptista ci pentru ca era:om.Omul e imprevizibil.Se scoala dimineata cu o ideea si pina seara ii dispare:"NIMIC NU E ETERN IN AFARA DE...SCHIMBARE!"...
Nebunia(pandalia tradarii!!!) nu scuteste pe nimeni,fie ortodox,baptist ,adventist sau catolic,ori mai-stiu-eu-ce.Fiecare dintre culte se bate cu carmida in piept ca el este in Credinta Adevarta,numai ca atunci cind e vb sa-si arte CREDINTA-n Dumnezeu,DRAGOSTEA pt Dumnezeu si pt semen,si FRICA de Dumnezeu,toti se comporta cam la fel:SINT LASI! Daca L-am cunoaste pe Dumnezeu in asa fel incit sa_L reprezentam in caracterul nostru,n-ar mai exista astfel de framintari ideologice(dogmatice).Important este :SA FIM CRESTINI AUTENTICI! Intrebarea e:NE COMPORTAM NOI,ORTODOCSII(sau ,ei,ADVENTISTII,BAPTISTIII, si /sau altii) CA NISTE CRESTINI AUTENTICI?Sau ne multumim ca aprtinem unei grupari religioase ....Aceasta-i intrebarea!
Sa ne de Dumnezeu LUMINA!