View Single Post
Vechi 02.02.2006, 11:58:50
Mircea
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Cain
Da, dar faza e ca Iisus este BUN. si iertator. Iisus e cu "intoarce si obrazul celalalt", "da-i si camasa de pe tine". d-aia e destul de ciudat, ce spune acolo.
In primul rand nu trebuie scoasa din context, trebuie citata intreaga pilda. Aceasta pilda parintele meu a explicat-o asa, dupa cate mi-aduc aminte: Slujitorii suntem noi, crestinii, fiecare suntem datori sa inmultim darurile date de Dumnezeu.Dumnezeu este Atotbun, Atotmilostiv, insa este si Drept Judecator. El asteapta intoarcerea pacatosilor pana in ceasul al 11-lea. Cei care nu l-au dorit ca sa-i conduca,si-l reneaga, va venii vremea sa dea socoteala pentru incrancenarea lor. daca citesti Apocalipsa, vei vedea ca chiar satana se va supune lui Dumnezeu. Cu atat mai mult oamenii, care sunt fire de nisip la picioarele Domnului. Sfatul meu este ca noi, sa fim smeriti, sa ne recunoastem greselile, sa-L iubim pe Dumnezeu cu tot sufletul si sa-L acceptam ca Stapan. ,,Iar mie bine imi este a ma lipi de Domnul" (citat aprox. din Sfanta Scriptura). Domnul este intarirea mea si scaparea mea si mangaietorul meu!:)
Reply With Quote