Citat:
Īn prealabil postat de sophia
Cum poate un preot sa te ajute sa faci ceva nepermis?
|
Din Iubire Sophia, din Iubire.

Sa presupunem ca eu sunt cea care calcat regula. Daca eu ma duc la parintele cu ochii in lacrimi si nu indraznesc nici sa cer macar.. sa ma lase sa intru..ci doar sprijin peretele Bisericii cu inima scaldata in durere, ca un cersetor..parintele ce are in piept o inima de Carne , nu de tabla..va spune asa.. Doamne, Dumnezeul meu, Tu Cela ce Toate Le stii...stii ca eu mult pacatosul si nevrednicul..in fiecare ceas si clipa indraznesc a ma apropia de Sfanta Masa..desi sunt nevrednic..te rog iarta-ma..si primeste si pe sora acesta sa intre in Casa Ta. Stiu Doamne ca randuielile nu ingaduie aceasta dar pentru ca Tu m-ai invatat sa-mi pun inima pentru mieluseii mei..te rog Doamne primeste-o. Asa cum Nu te-ai scarbit de pacatoasa ce s-a atins de Tine, asa cum ai tamaduit pe cea cu scurgere..asa Doamne poarta Tu pe Palmele Tale picioarele roabei Tale, ca nu cumva sa intineze ceea ce Nu poate fi intinat. Sa nu fie nici ea nici eu osandit de acestea... Si astfel nadajduind si impreuan pasind Domnul il va binecuvanta si pe preot ptr iubirea sa si pe crestina ce a intrat doar sub ascultare (iertandu-i astfel pacatul).
Concret, ce nu intelegi din Ascultare? De ce trebuie facuta? Cine a randuit-o la regula? care e folosul ei? Daca trebuie facuta neconditionat?