View Single Post
Vechi 22.06.2009, 21:58:12
padurariucristi's Avatar
padurariucristi padurariucristi is offline
Member

Data înregistrării: 06.06.2009
Locație: orvieto italia
Religia: Ortodox
Implicit

Matusa mea de pe mama a ajuns in Israel sa-si cunoasca viitorul sot.S-a dus la munca si s-a intamplat sa cunoasca acest barbat fiind din alta credinta.A inceput el s-o descoase mult si bine si ,matusa mea,cunoscand foarte bine de credinta noastra i-a dat de capat.Intr-o buna zi s-a dat batut si a spus:-"DA,ASTA ESTE CREDINTA IN CARE VREAU SA CRED,IN CREDINTA ORTODOXA O SA MA BOTEZ!"El avea vreo 42 de ani pe atunci si inca nu era botezat de nici o culoare.Parintii lui au si la ora actuala casa mare de rugaciune pentru sectanti in curtea casei lor.Numai dupa ce s-a botezat matusa mea s-a casatorit cu el.Eu una nu te sfatuiesc sa faci nici civila cu ea.Usor poti sa te pierzi caci nu cred ca esti inca pregatit sa infrunti religia ei.Gandeste-te bine caci sectantii nu se mantuiesc pentru ca au devenit hulitori ai Duhului Sfant,necinstind Sfanta treime.In fundul iadului stau cei care si-au luat viata.Insa dedesuptul lor stau cei ce si-au lepadat Credinta Ortodoxa.Daca te pierzi ce faci? -"ESTI PREGATIT SA INFRUNTI IADUL?"(Ionela)