Citat:
În prealabil postat de MarinaAlca
Depinde din ce unghi privesti.Crezi ca in strainatate cand te intampina cu acel zambet "confectionat", o face careva din placere?? fii sigura ca poate in sinea lor unii tot sila au, dar e musai sa pozeze frumos, ca deh, face parte din job... si mie imi place cand sunt tratata cu respect, insa cand stiu ca totul este fortat si ca ei sunt de fapt niste robotei... nu ma mai simt la fel de bine.. falsitatea am detestat-o dintotdeauna.
|
Ajunul de Craciun dec 2008... ma aflam intr-un mic supermarket dintr-o foarte aglomerata piata a Bucurestiului, ptr ultimele cumparaturi...la raionul de lactate, o "duamna" vanzatoare,corpolenta, care parca ingurgitase in ultimele ore cel putin 1kg de lamai.... imbufnata,trantea produsele, avea un evident chef de cearta cu toti clientii care se aflau la rand inaintea mea...in prima faza m-a deranjat atitudinea ei.. dupa cateva minute mi-am zis ca totusi, eu si toti ceilalti cumparatori, avem timpul necesar sa pregatim totul ptr a intampina Craciunul asa cum se cuvine, si cu ceva bucate pe masa.. pe cand ea... se afla in spatele tejghelei, trebuind sa fie politicoasa cu noi toti, unii mai mofturosi, altii nu... si probabil ca si pe ea o astepta acasa o gramada de treaba de facut.. cand mi-a venit randul, evident ca tot gretoasa era.. dupa ce am fost servita,am ales cel mai dulce zambet,i-am multumit si i-am urat sarbatori fericite...fatza posaca i s-a inseninat instantaneu si mi-a raspuns urarilor.