23.06.2009, 09:36:11
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Însănătoșire grabnică ! ! ?
"Bucurându-mă de dumnezeiasca mărire la care te-ai înălțat , o , Sfinte Ioane , îndrăznesc să alerg la ajutorul tău pentru tămăduire. Știu , Părinte , că încercările vin din rânduiala lui Dumnezeu. Știu că prin boala trupului, sufletul se curățește și că răbdarea este răsplătită de Dumnezeu. Dar, de multe ori norii negri ai deznădejdii ne tulbură mintea și ne depărtează de rugăciune. De aceea dar , o , Sfinte , găsim alinare în cugetarea la vindecările tale minunate. Tu ai tămăduit mulțime de copii, spre bucuria părinților lor. Tu ai îndreptat spatele bătrânei gârbovite, tu ai dat sănătate femeii bolnave, spre bucuria copiilor ei. Tu l-ai vindecat pe bărbatul Atanasiei care s-a uns cu untdelemn din candela ta. Tu ai îndepărtat cheagurile de sânge din capul Vasulei și l-ai tămăduit pe doctorul necredincios. Știind grabnica ta mijlocire , te rog , o , Sfinte Ioane, tămăduiește-o și pe Vasilica sora mea creștină și temătoare de Dumnezeu, mulțumindu-ți ție doctor fără de arginți , ca văzând tămăduirea dată , să-ți mulțumesc ție și să-L laud în vecii vecilor pe Doctorul sufletelor și trupurilor , Dumnezeul nostru . Amin ! + ( Rug. la vreme de boală -către Sf. Mucenic Ioan Rusul Noul Mărturisitor + ) .
|
Multumesc Cristian, uite ce rugaciune frumoasa, multumesc Domnului ca va am aici pe forum la bine si la rau.
Ca sa-l vezi pe Dumnezeu!
|