Citat:
În prealabil postat de Hartford
Am avut o zi grea astazi mi-am rupt piciorul, am cazut pe ultima scasa la servici de la ora 1 si pina la sase seara am stat la spital. acum nu stiu cite saptamini o sa stau acasa, va rog sa cititi o rugaciune si pentru mine.
|
Vasi ,tare rau imi pare de ce ti s-a intamplat si sper ca deja ai trecut de starea de ,,soc,, si ca multumesti Domnului ca nu a fost mai rau de-atat. Domnul sa te ocroteasca si sa-ti faca suferinta cat mai usoara.
De la Dumnezeu putere si vindecare si din partea mea sincere urari de sanatate.
[COLOR=#711204]
[SIZE=3][COLOR=purple]Rugaciune pentru cei bolnavi[/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=purple][COLOR=#711204]
[SIZE=3][COLOR=purple]Atotputernicule[/COLOR] [COLOR=purple]Doamne[/COLOR], [COLOR=purple]Tamaduitor[/COLOR] [COLOR=purple]al[/COLOR] [COLOR=purple]sufletelor[/COLOR] [COLOR=purple]si[/COLOR] [COLOR=purple]trupurilor[/COLOR], [COLOR=purple]care[/COLOR] [COLOR=purple]cobori[/COLOR] [COLOR=purple]pe[/COLOR] [COLOR=purple]oameni[/COLOR] [COLOR=purple]si tot Tu ii ridici, care pedepsesti si vindeci din nou, ai mila de VASI, pentru ca este bolnava . [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=purple][COLOR=purple]
[SIZE=3][COLOR=purple]Intinde-Ti bratul Tau tamaduitor, si vindeca pe ea, si ridica-o din patul de suferinta. Goneste duhul de slabiciune din ea si indeparteaza de la ea durerea, ranile, febra si slabiciunile. [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=purple]Daca are pacate si greseli, iarta-i-le, din[/COLOR] [COLOR=purple]dragostea Ta pentru oameni.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=purple]Dumnezeule ai mila de ceea ce a creat mana Ta, intru Iisus Hristos, impreuna cu care esti binecuvantat si cu bunul si de viata datatorul Sfantul Duh, acum si in vecii vecilor.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=purple]Amin.[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR]