View Single Post
Vechi 23.06.2009, 12:52:13
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Multumesc pentru sfaturi, Anita, Costel...etc.
Acum ceva saptamani stateam prost cu optimismul, sa-i spunem asa, aveam o stare mai nelinistita si am inceput sa beau un ceai sedativ. Dar, parca ma simteam si mai rau si sesizasem ca...inima abia-mi palpaia. Nu stiam ce se-ntampla cu mine, am intrat in panica....cand colo, am citit pe net ca ceaiul calmant nu este indicat oricui si, mai ales nu este indicat celor cu tensiune scazuta fiindca le-o scade si mai mult. Ei, acolo a fost beleaua...
A doua zi am baut o cafea cat mine de mare si cand am simtit ca inima-mi bate zdravan in piept m-am bucurat, simteam ca am si mai multa energie....
Sunt foarte importante informatiile...sunt, de fapt, cea mai mare forta cu care te poti inarma.
De la ceaiul verde mi se cam face greata dupa o ora-doua, dupa ce-l beau. Nu striu de ce, dar am mai auzit astfel de reactii la ceaiul verde si am inteles ca se datoreaza intolerantei fierii...Am sa ma mai documentez.
In Japonia este o supa bazata pe alge de mare, nu are gust prea bun, dar am inteles ca este vorba tocmai de mult laudata alga spirulina in stare pura. De asemenea, mi se cam facea greata dupa cateva ore dupa ce mancam aceasta supa.
Nu am renuntat la ciocolata (amara), dar se pare ca are si beneficii...oricum, nu abuzez de aceasta.